Uge 9b

Mødetider og Covid-19

Vi skrev ud i sidste uge at den særlige opfordring til forældre, om at holde deres børn hjemme hvis de havde mulighed for det, blev ophævet med udgangen af sidste uge. Den er nu blevet forlænget og står i den nyeste opdatering af retningslinjerne til daginstitutioner.

210301-Opdaterede-retningslinjer-for-dagtilbud-pr--1-3-2021.pdf

Der er ligeledes stadig en anbefaling om at vi ikke blander stuerne på tværs i huset, heller ikke udenfor. Derfor vil vi gerne have afleverings og hentetider igen hver torsdag kl. 12. Så vi kan bruge personalets tider bedst muligt og organiserer vores daglig dag for børnene optimalt i forhold til de begrænsninger det giver at have dem opdelt.

 

Sundhedsmyndighedernes anbefalinger

https://www.uvm.dk/aktuelt/i-fokus/information-til-uddannelsesinstitutioner-om-coronavirus-covid-19/spoergsmaal-og-svar/dagtilbud

”Sundhedsmyndighederne anbefaler, at dagtilbud, grundskoler, fritidstilbud (SFO og klub mv.) og ungdoms- og voksenuddannelser aflyser sociale arrangementer. Anbefalingen er foreløbig gældende til den 5. april 2021. Anbefalingen gælder sociale arrangementer, som både afholdes på og uden for dagtilbuddets/skolens/institutionens matrikel.

 

Det bemærkes, at sundhedsmyndighederne også anbefaler aflysning af private arrangementer, der ikke arrangeres af dagtilbuddet, institutionen eller skolen, som eksempelvis klassefester, fødselsdage, lejrture mv. Dette gælder også selv om børnene og de unge færdes sammen i løbet af en almindelig dag.

Dertil anbefales det, at dagtilbud, skoler og uddannelsesinstitutioner udskyder aktiviteter med et fagligt, styringsmæssigt eller administrativt formål. Det kan for eksempel være forældre-og skolebestyrelsesmøder, generalforsamlinger, valgmøder og opstillingsmøder til dagtilbuddets eller skolens bestyrelse, elevråd el.lign., forældremøder, skole-hjemsamtaler, optagelsesmøder og optagelsessamtaler. Anbefalingen gælder til og med 5. april. Nogle af ovenstående aktiviteter kan gennemføres virtuelt.”

 

I forhold til nærkontakt: ” Personer, der er nære kontakter til en smittet person, kan vende tilbage i dagtilbud mv., skole eller uddannelsesinstitution, efter andet negative testsvar på en PCR-test, eller efter 7 dage hjemme i isolation efter sidste nære kontakt i de tilfælde, hvor et barn ikke testes.”

 

Kontakt Bitte Bæk hvis I finder ud af at I eller jeres barn er smittet eller nærkontakt.

 

Udenfor Bitte Bæks åbningstid kan I kontakte Lilo på tlf.: 20739969 eller

 

Påskefest

Vi ved endnu ikke hvordan påskefesten kommer til at forløbe, men vi vil gerne at alle børn, i løbet af de næste uger, medbringer mindst ét udpustet æg.

 

Påskeferie

Bitte Bæk holder som altid lukket de tre dage før påske og har I brug for pasning bedes I kontakte Lilo senest i uge 10.

”Ugens familie”

Vi har fået mange tilkendegivelser på at ”ugens familie” er en god ide. Vi har nu haft 3 fine opslag, men det vil være skønt med endnu flere, specielt også nu, hvor der foregår meget lidt socialt i børnehaven, så hermed en opfordring til at sende os et opslag til døren.

 

Vi vil gerne at det bliver ugens familie og ikke månedens familie, så tag et familiebillede eller to og skriv lidt om jer selv. I kan skrive lidt om jer selv, barnets alder, hvilken stue det går på og hvad I ellers har lyst til at dele med de andre forældre – kun fantasien sætter grænsen.

Send jeres opslag i en mail til Lilo, så sørger hun for at printe det ud og hænge det på indersiden af hoveddøren og sende det i en mail til de øvrige forældre.

 

Tak til Jacqueline, Mads og Ea for det fine opslag, der lige nu hænger på døren.

 

  

Hilsen Personalet

Foråret 2021

26. marts: Påskefest 

 

29.-31. marts: Påskeferie

(der tilbydes alternativpasning til 375 kr. pr. dag)

 

12. april: Forældremøde med valg til bestyrelsen kl. 19-21

 

17. april: Arbejdslørdag 9-14

 

14. maj: lukket

 

21. maj: Pinsefest

 

18. juni: Pædagogisk dag

(forældre og vikarer passer børnene)

 

25. juni: Sommerfest

(forældrekaffe kl. 14.30-16)