Uge 9

Stjernestunder

Under Himmelen går tur, det er koldt og deres næser løber. En pige på 2½ siger: ”Se Pia, min næse falder ud.”

 

Velkommen

På mandag den 1. marts byder vi velkommen til Solvej på 2 år, Askes lillesøster.

 

Mødetider og Covid-19

Efter at den særlige opfordring til forældre om at holde deres børn hjemme hvis de havde mulighed for det, er ophævet med udgangen af denne uge, vender vi i næste uge tilbage til vores sædvanlige åbningstid kl. 7-17. Og I behøver derfor ikke længere at sende tider til os.


Påskefest

Vi ved endnu ikke hvordan påskefesten kommer til at forløbe, men vi vil gerne at alle børn, i løbet af de næste uger, medbringer mindst et udpustet æg.

 

”Ugens familie”

Vi har fået mange tilkendegivelser på at ”ugens familie” er en god ide, men indtil videre er der kun to familier der har skrevet. Tak til Hannah, Alexandre, Isaak og Léah for det fine opslag.

 

Vi vil gerne at det bliver ugens familie og ikke månedens familie, så tag et familiebillede eller to og skriv lidt om jer selv. I kan skrive lidt om jer selv, barnets alder, hvilken stue det går på og hvad I ellers har lyst til at dele med de andre forældre – kun fantasien sætter grænsen.

Ugens/månedens familie sender det i en mail til Lilo, så sørger hun for at printe det ud og hænge det på indersiden af hoveddøren og sende det i en mail til de øvrige forældre.

 

 

 

Hilsen Personalet