Uge 48

Julestuen

Tak for en hyggelig dag i går.

 

Studerende

I morgen siger vi farvel til Mathilde, der har været Under Himmelen i sin 3. praktik siden starten af juni. Vi ønsker Mathilde held og lykke på livets vej, men mon ikke hun kigger forbi på et lille besøg eller som vikar.

 

Onsdag byder vi velkommen til vores nye 3. års praktikant Morten, han skal være Under Himmelen frem til 31. maj.

 

”Barnevognsmikado”

Hermed en opfordring til alle forældre med børn der sover i barnevogn: Vi ved godt der ikke er meget plads til dem under halvtaget, men hvis de er ”pakket” tæt sammen kan der stå 12 barnevogne der. Sørg for at stille dem så tæt så muligt så alle kan stå i tørvejr – brug også pladsen under trappen.

 

December

Info kun til forældre: I december sker der mange ting hos Moder Jord;

Nissen kommer hver dag og hvisker små historier i den voksnes ører. Han har også altid gemt en gave til et af børnene (en lille snemand, som han selv har lavet, i de mørke aftentimer på loftet). Det er de sjoveste steder han gemmer dem, det kan være i Sias gryder, Tinas ærme, i adventskransen eller i gardinet.

 

Et barn klipper hver morgen en valnød af vores julekalender, inden i gemmer sig en krystal og den lægger vi på årstidsbordet, så det allerede nu danner en vej. En krystalvej, der lyser for Josef og Maria, så de kan finde vej til stalden.

 

I eventyrstunden spiller vi julespillet, og det slutter med en fortælling om Josef og

Maria og det lille Jesusbarn.

 

Skt. Nikolaus

Næste mandag d. 6. december fejrer vi Skt. Nikolaus, det er hemmeligt hvad der skal ske, men vi kan hviske til jer forældre, at når Skt. Nikolaus har været på besøg ligger der guldglimmer der hvor han har sat sine fødder....... måske lægger han gaver i pejsen i havestuen.

 

Alle børn skal være i Bitte Bæk inden kl. 9


Julefest

Vi har i år fået lov til at låne Vor Frelser kirke til vores julespil, det bliver tirsdag den 21. december kl. 14.30 (vi begynder præcis kl. 14.30, så sørg for at være der til tiden), derefter vil der være forældrekaffe i Bitte Bæk til kl. 16.

 

Juleferie

I skal tilmelde jer pasning den 22. december, på vores hjemmeside.

 

Vi holder som udgangspunkt lukket fra den 23/12-2/1, hvis I har brug for pasning skal I kontakte Lilo


Hilsen Personalet