Uge 38

Arbejdslørdag

Tusind tak til alle dem der kom og hjalp med at få ordnet de mange opgaver, vi havde brug for at få klaret. Det er en stor hjælp, som vi sætter stor pris på.

Sygdom

Der er flere børn der er syge i denne uge med bl.a. snot, feber og hoste. Som vi skriver i vores perspektivplan opfordrer vi til, at børnene bliver helt raske, inden de kommer i Bitte bæk igen, så vi kan begrænse smitten.

  • Barnet er rask, når det kan klare at være i institutionen blandt mange andre børn
  • Barnet skal kunne deltage i almindelige aktiviteter, dvs. kunne følge sin gruppe i planlagte aktiviteter både ude og inde
  • Barnet skal sove, hvor det normalt sover
  • Barnet skal kunne spise normal kost
  • Når det ikke smitter mere
  • Når det har været feberfrit i et døgn

 

Sundhedsplejersken ved Aalborg kommune henviser forældre til Smitsomme sygdomme hos børn- og unge. Vejledning om forebyggelse til daginstitutioner. Link:

 

https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2020/Smitsomme-sygdomme-hos-børn-og-unge/Smitsomme-sygdomme-hos-boern-og-unge.ashx

 

”Hvis der er mistanke om Covid, skal barnet være hjemme i 48 timer efter det er feberfri. Hvis forældrene er i tvivl, kan de få barnet testet eller få en vurdering fra lægen. Mistanke om Covid bestyrkes ved Covidsygdom i familien, nærmeste omgangskreds eller institutionen m.v.”

Skt. Mikaels fest

På tirsdag d. 29. september skal vi fejre Skt. Mikaels fest, så alle børn SKAL være her inden kl.9, så vi kan komme i gang med festen.

Vi glæder os meget til at fejre dagen, vi har længe nu gjort klar til festen. Vi har samlet pinde, snittet og lavet fine sværd, sunget sange om dværge, riddere og kampen mod dragen.

Vedhæftet dette brev er en tekst der beskriver festen ud fra det antroposofiske og baggrunden forstået ud fra et voksenperspektiv.

Det er vigtigt at understrege at det ikke er noget børnene skal vide. Børnene skal opleve dette igennem det eventyrlige univers.

Efterårsferien

Vi mangler stadig tilbagemeldinger omkring ferien, så husk at gå ind på hjemmesiden og meld tilbage omkring jeres børn til efterårsferien i uge 42.

Sidste frist er den 1/10.

Efterårsferie

Vigtige datoer:

Sæt kryds i kalenderen

Den 12. oktober: hvor vi holder forældremøde kl. 19-21, endelig kan vi mødes fysisk igen og ih hvor vi glæder os til en spændende aften sammen med jer😊 Tilmelding på døren

 

Den 5. november: hvor personalet har pædagogiskdag hele dagen – eller en god dag at holde fri, besøge bedsteforældre, have en legeaftale eller andet.

 

Hilsen Personalet