Uge 3 a

”Ugens familie”

Vi har fået mange tilkendegivelser på at ”ugens familie” er en god ide, men indtil videre er der kun en familie der har skrevet. Tak til Verena, Paul og Fabian for det fine opslag.

 

Vi vil gerne at det bliver ugens familie og ikke månedens familie, så tag et familiebillede eller to og skriv lidt om jer selv. I kan skrive lidt om jer selv, barnets alder, hvilken stue det går på og hvad I ellers har lyst til at dele med de andre forældre – kun fantasien sætter grænsen.

Ugens/månedens familie sender det i en mail til Lilo, så sørger hun for at printe det ud og hænge det på indersiden af hoveddøren og sende det i en mail til de øvrige forældre.

 

Uge 8

Husk at tilmelde jer uge 8 på hjemmesiden, senest fredag d. 5/2


Covid-19

Stor tak til jer alle for tidligere afhentning, fri dage m.m. det gør meget for hverdagen her, at vi har kunne omrokere personalet sene eftermiddags timer til tidligere på dagen, hvor der er flere børn. Det giver nogle udfordringer i dagligdagen, at holde børnene adskilt på stuerne, i garderoben, på toiletterne osv., men indtil videre går det fint. Tak til jer der har haft mulighed for at holde jeres børn hjemme, det har gjort, at der er mere plads til de børn der er her. Vi forsøger vi have en så normal hverdag som muligt, med de begrænsninger restriktionerne giver os. En stor del legetøj er stadig pakket væk og vi kan for tiden ikke holde sangleg eller generelt synge med børnene.

Vi har leaset et UV- skab til at dræbe bakterier på legetøj, puslespil mm, det letter rengøringsarbejdet for personalet, selvom det også tager en del tid. Personalet bliver hver uge testet

 

Den særlig opfordring for dagtilbud er forlænget til og med d. 7. februar 2021

Dagtilbud holdes fortsat åbne. Forældre opfordres dog til at holde børn hjemme fradagtilbud, hvis dette er muligt. Det kan fx være forældre, der selv er hjemsendt, men ikke kan passe deres arbejde hjemmefra. Der kan være tale om forældre i mange forskellige situationer, men der kunne eksempelvis være tale om grupper af frisører, tjenere, kokke og ansatte i butikker, der er lukkede” (Fra Undervisningsministeriets retningslinjer til daginstitutioner)

 

 

 

Hilsen Personalet