Uge 21

Farvel

I dag siger vi farvel til Inge der har været her i 4 uger som rotationsvikar.

I morgen siger vi farvel og på gensyn til Nanna, der har været i praktik Under Himmelen siden 1. december, Nanna vil gerne være vikar hos os, så hun vil stadig være en del af Bitte Bæk.

Vi ønsker dem begge alt godt på livets vej.

Velkommen

På tirsdag byder vi Under Himmelen velkommen til Mathilde, vores nye studerende, Mathilde er her i sin 3. praktik og skal være her i ½ år. Og til Josephine,1½ år og hendes forældre Rozalia og Anders, Josephines søstre Julie Sophie og Leanne har også gået i Bitte Bæk.

Hos Blomsteralferne tager vi imod Knud, der kommer ned fra Under Himmelen.

Bestyrelsen

Bestyrelsen har nu konstitueret sig.

Formand:                            Peter (Vile og Tryms far)

Næstformand:                    Stian (Emmers far)

Kassér:                               Jens (Benedikts far)

Medlem:                             Andrea (Agnes og Ingeborgs mor)

Pinsefest

Vi holder Pinsefest torsdag den 3. juni. Vi håber meget på at vi kan holde en fælles fest, men hvis det ikke er tilfældet pga. restriktioner i Vor Frelsers sogn, så holder vi festen delt på de tre stuer.

 

Så ALLE skal være her inden kl. 9. og for at gøre det ekstra smukt og festligt, vil vi gerne at børnene har hvidt tøj på den dag.

Pædagogisk dag

Fredag den 18. juni holder personalet pædagogisk dag.

-En god dag at planlægge en fridag eller en legeaftale, da det vil være forældre og vikarer der passer børnene den dag.

 

Tilmelding på døren

Egholm

Sidste frist for tider til Egholms uge (uge 23) er i morgen.

Corona

Da vi ikke ved hvornår Vor Frelser sogn åbner igen vil vi gerne have afleverings og hente tider for i næste uge, i morgen inden kl 12.

 

Hvis I er nærkontakt til en smittet så er retningslinjerne:

https://www.sst.dk/da/udgivelser/2020/til-dig-der-er-naer-kontakt-til-person-med-ny-coronavirus

 

”Hvordan skal dem, du bor sammen med forholde sig, når du er nær kontakt? Som nær kontakt skal du gå i selvisolation. Du skal derfor undgå tæt kontakt med din familie og andre, som du bor sammen med (f.eks. ved at opholde dig i et særskilt rum), mens du venter på svar på dine to tests.

Hvis du ikke har mulighed for at holde tilstrækkelig afstand til andre i din husstand, kan du kontakte din kommune for at høre, om du kan få bevilliget/få tildelt et frivilligt isolationsophold uden for hjemmet.

Hvis det drejer sig om et barn, som er nær kontakt, kan den ene forælder gå i selvisolation med barnet. Hvis dette ikke er muligt, og de øvrige personer i husstanden ikke kan undgå tæt kontakt til barnet, kan husstanden gå i selvisolation, indtil barnet har fået et negativt svar på den sidste test. Så vidt det er muligt, bør der i perioden fortsat undgås tæt kontakt i husstanden og generelt være skærpet opmærksom på hygiejne, udluftning og rengøring. Børn, der er nære kontakter, kan også bevilliges/få tildelt et isolationsophold uden for hjemmet, sammen med en forælder. Hvis du kan undgå tæt kontakt med dem, du bor sammen med, behøver de ikke at blive hjemme. De kan godt gå f.eks. på arbejde, i skole, ud for at handle osv., men de skal have skærpet opmærksomhed på god håndhygiejne, holde afstand og evt. udvikling af symptomer. Det er først, hvis en af dine tests er positiv, at dem, du bor sammen med, bliver nære kontakter og selv skal gå i selvisolation og testes.”

.