Uge 20

Egholm

Vi har besluttet, at vi i år gennemfører at tage til Egholm med Moder Jord børnene, nogle dage i juni, sidste år aflyste vi pga. Corona, men I år tror vi på at det kan lade sig gøre

 

Alle børn har fået en seddel ang. Moder Jords tur til Egholm 9-11. juni. For at vi kan planlægge ugen både på Egholm og i Bitte Bæk, har vi brug for at vide hvornår I afleverer og henter jeres barn. Sedlen skal afleveres tilbage senest fredag d. 28/5. I er også velkommen til at sende en mail med tidspunkterne.

Pinsefest

Pinse betyder 50 og ligger 50 dage efter påske. Da Kristus var opstanden påskemorgen var han hos disciplene i 40 dage indtil Kristi himmelfartsdag. 10 dage senere, mens folket fejrede foråret, lød der en brusen og Helligånden sænkede sig ned over disciplene, da begyndte de at tale i andre tungemål. Således vækkede Helligånden disciplenes højere jeg og de talte nu ud fra en højere åndelig bevidsthed. I kristendommen er Helligånden også repræsenteret af en hvid due.

 

Ved pinsetid springer blomsterne ud og der kommer blade på træerne, farverne er grøn og hvid. I Bitte Bæk handler pinsefesten om fællesskabet, ånden der springer ud og vores behov for at forbinde os med vores højere jeg. Vi er klædt i hvidt og holder sangleg sammen udenfor i det grønne. Børnene får efterfølgende hver en ”fugl” de kan flyve rundt med i haven. Stemningen er legende og luftig

 

Vi fejrer Pinsefest tirsdag den 25. maj, så ALLE skal være her inden kl. 9. og for at gøre det ekstra smukt og festligt, vil vi gerne at børnene har hvidt tøj på den dag.

Pædagogisk dag

Fredag den 18. juni holder personalet pædagogisk dag.

-En god dag at planlægge en fridag eller en legeaftale, da det vil være forældre og vikarer der passer børnene den dag.

 

Hvis du har tid og lyst til at være i Bitte Bæk sammen med børnene den dag, så sig det til Lilo.

Forældresamtaler

På grund af Corona er anbefalingen stadig, at vi ikke holder fysiske forældresamtaler, derfor har vi valgt at udskyde vores årlige samtaler til senere på året, når omstændighederne igen tillader det. Hvis I gerne vil have en samtale inden jeres barn skal i skole eller hvis I føler der er behov for en snak, så sig til og så finder vi ud noget.

Arbejdsopgaver

Mange har skrevet sig på til en opgave og nogen mangler.

Der er stadig opgaver tilbage, der skal:

  • Søges fonde til haven
  • Males byggebrædder (der er en på men der kan godt være mange til den opgave)
  • Støvsuges lyddæmpere (der kan godt bruges en mere til det)
  • Reparerer stole

Der kommer måske flere opgaver til;-)

”Ugens familie”

 

Vi savner nogle nye opslag

 

Vi har fået mange tilkendegivelser på at ”ugens familie” er en god ide. Vi har nu haft flere fine opslag, men det vil være skønt med endnu flere, specielt også nu, hvor der foregår meget lidt socialt i børnehaven, så hermed en opfordring til at sende os et opslag til døren.

 

Vi vil gerne at det bliver ugens familie og ikke månedens familie, så tag et familiebillede eller to og skriv lidt om jer selv. I kan skrive lidt om jer selv, barnets alder, hvilken stue det går på og hvad I ellers har lyst til at dele med de andre forældre – kun fantasien sætter grænsen. Send jeres opslag i en mail til Lilo, så sørger hun for at printe det ud og hænge det på indersiden af hoveddøren og sende det i en mail til de øvrige forældre.