Uge 17

Stjernestund

Et af vuggestuebørnene leder i en kasse med klodser og udbryder: ”Jeg kan ikke finde nøglen”.

Forældremøde

Årsberetningerne ligger nu på hjemmesiden

Årsberetning 2020

Arbejdsopgaver

Så er arbejdsopgaverne hængt op på ydrer døren.

Vi har mange opgaver der skal løses, og ALLE skal hjælper til, så meld dig på en opgave når de kommer op på yderdøren (forhåbentligt i næste uge). I må selv bestemme hvornår I løser opgaven, hverdagsaften eller weekend, og om I gør det i samarbejde med en anden forældre, men højst 3 i en gruppe, og vi vil gerne at det gøres inden 1/6.

 

Har du spørgsmål til opgaverne så kontakt Mads eller Lilo

Solcreme

Nu hvor solen er kommet længere op på himmelen er det tid til solcreme. Vi forventer at børnene er smurt med solcreme hjemmefra om morgenen, vi smører dem ind om eftermiddagen.

 

Medbring en bredskygget solhat, der dækker hoved, ører og skygger for ansigt, nakke og hals.

 

Vi bruger Derma faktor 30 

Covid 19

Afstandskravet er nedjusteret til 1.m.

 

Vi skal snart have vores årlige forældresamtale, som det er lige nu må vi ikke holde dem fysisk, men vi håber på at der snart kommer lempelser på det. Vi håber på at kunne afholde dem i maj.

Dagen efter Kr. Himmelfartsdag.

Vi plejer at holde lukket dagen efter Kr. Himmelfarts dag, men i år har vi sampasning med en anden privatdaginstitution i Aalborg. I kan tilmelde jer sampasningen på hjemmesiden, hvis I har brug for pasning den dag.

Kr. himmelfart (dagen efter)

Skolebørn

Til Jer der har børn der skal i skole til august bedes i sætte kryds i kalenderen torsdag den 24/6 fra kl. 17.30-20, I høre nærmere.

”Ugens familie”

Vi har fået mange tilkendegivelser på at ”ugens familie” er en god ide. Vi har nu haft 3 fine opslag, men det vil være skønt med endnu flere, specielt også nu, hvor der foregår meget lidt socialt i børnehaven, så hermed en opfordring til at sende os et opslag til døren.

 

Vi vil gerne at det bliver ugens familie og ikke månedens familie, så tag et familiebillede eller to og skriv lidt om jer selv. I kan skrive lidt om jer selv, barnets alder, hvilken stue det går på og hvad I ellers har lyst til at dele med de andre forældre – kun fantasien sætter grænsen. Send jeres opslag i en mail til Lilo, så sørger hun for at printe det ud og hænge det på indersiden af hoveddøren og sende det i en mail til de øvrige forældre.

 

Tak til Anna Sofie, Martin, Alexander, Ida, Jonas og Christian for det fine opslag, der lige nu hænger på døren.

 

Hilsen Personalet

Foråret 2021

14. maj: Dagen efter Kr. Himmelfartsdag 

(der er sampasning i en anden privat daginstitution i Aalborg)

25. maj: Pinsefest

18. juni: Pædagogisk dag

(forældre og vikarer passer børnene)

25. juni: Sommerfest

(forældrekaffe kl. 14.30-16)

Uge 29 og 30 

(der er sampasning i en anden privat daginstitution i Aalborg)