Uge 16

Forældremøde

Tak for sidst, det gik jo fint med Bitte Bæk online😊

Tillykke med valget til Stian (Emmers far) og Andrea (Agnes og Ingeborgs mors), de træder ind i bestyrelsen i stedet for Paw og Charlotte

Tak til Paw (Fauns far) og Charlotte (Rosas mor) for jeres indsats i Bitte Bæks bestyrelse.

 

Referat og årsberetning finder I på hjemmesiden

Blåfutter

Vi vil gerne være miljøbevidste og spare lidt på plastik, så de blåfutter skal kun bruges når der er vådt udenfor, når der er tørt må I gerne gå ind med sko på.

Barnevogne

Det er blevet tid et forårstjek af barnevognene.

- Trænger den til at blive gjort rent

- Er der fluenet på

- Er det regnslag

- Er der luft i alle dæk

Påskehave skåle

Vi vil meget gerne have skålene fra påskehaverne til bage igen, så vi kan bruge dem næste år.

Personalet

I næste uge byder vi velkommen til Inge la Cour der er uddannet pædagog, hun er ansat i en 30 timers rotationsvikariat i 4,5 uge fra på mandag.

Torsdag byder vi velkommen til Niclas, der skal være her i virksomhedspraktik hos os 25 timer om ugen, han skal primært være hos Blomsteralferne.

Dagen efter Kr. Himmelfartsdag.

Vi plejer at holde lukket dagen efter Kr. Himmelfarts dag, men i år har vi sampasning med en anden privatdaginstitution i Aalborg. I kan tilmelde jer sampasningen på hjemmesiden, hvis I har brug for pasning den dag.

Skolebørn

Til Jer der har børn der skal i skole til august bedes i sætte kryds i kalenderen torsdag den 24/6 fra kl. 17.30-20, I høre nærmere.

Arbejdslørdag/dag

Vi skulle have haft arbejdslørdag den 12/4, men grundet Covid-19 er vi desværre igen nød til at aflyse den.

Vi har mange opgaver der skal løses, og ALLE skal hjælper til, så meld dig på en opgave når de kommer op på yderdøren (forhåbentligt i næste uge). I må selv bestemme hvornår I løser opgaven, hverdagsaften eller weekend, og om I gør det i samarbejde med en anden forældre, men højst 3 i en gruppe, og vi vil gerne at det gøres inden 1/6.

 

Nærmere information følger, i næste uge

”Ugens familie”

Vi har fået mange tilkendegivelser på at ”ugens familie” er en god ide. Vi har nu haft 3 fine opslag, men det vil være skønt med endnu flere, specielt også nu, hvor der foregår meget lidt socialt i børnehaven, så hermed en opfordring til at sende os et opslag til døren.

 

Vi vil gerne at det bliver ugens familie og ikke månedens familie, så tag et familiebillede eller to og skriv lidt om jer selv. I kan skrive lidt om jer selv, barnets alder, hvilken stue det går på og hvad I ellers har lyst til at dele med de andre forældre – kun fantasien sætter grænsen. Send jeres opslag i en mail til Lilo, så sørger hun for at printe det ud og hænge det på indersiden af hoveddøren og sende det i en mail til de øvrige forældre.

 

Tak til Anna Sofie, Martin, Alexander, Ida, Jonas og Christian for det fine opslag, der lige nu hænger på døren.

 

Hilsen Personalet


Foråret 2021

14. maj: Dagen efter Kr. Himmelfartsdag 

(der er sampasning i en anden privat daginstitution i Aalborg)

25. maj: Pinsefest

18. juni: Pædagogisk dag

(forældre og vikarer passer børnene)

25. juni: Sommerfest

(forældrekaffe kl. 14.30-16)

Uge 29 og 30 

(der er sampasning i en anden privat daginstitution i Aalborg