Uge 1 b

Kære Forældre,

 

Her til morgen har vi modtaget opdaterede retningslinjer, gældende fra dags dato, som kommer til at have betydning for hverdagen i Bitte Bæk til og med 17/1 2021, og muligvis længere hvis restriktionerne bliver forlænget. 

Download: Retningslinjer for dagtilbud pr. 8 januar 2021 (pdf - 95 kb)

 

Stuerne i Bitte Bæk kommer til at være mere adskilt fra hinanden, med fast personale tilknyttet så vidt det kan lade sig gøre. Det vil sige, at personalet ikke må hjælpe hinanden på tværs af stuerne, undtagen i særlige tilfælde.

 

2 meters afstandskravet skal så vidt mulig overholdes ved hente- og bringesituationer og personalet skal ligeledes, i det omfang det er muligt, holde 2 meters afstand til hinanden. Sangleg kan ikke afholdes den kommende tid, men vi vil fortsat fejre børnenes fødselsdage, selvom den måske bliver lidt anderledes end den plejer. Haven kommer igen til at være delt op i 3 områder; ét til hver stue. Alle personalemøder bliver holdt online og forældresamtaler vil blive tilbudt telefonisk.

 

Til jer der har børn der sover til middag i Bitte Bæk, enten på madras eller i barnevogn: Sengetøjet SKAL med hjem hver fredag og vaskes.

 

Det er vigtig for både personale og bestyrelse her at understrege, at den opfordring, der blev udsendt forleden dag, stadig gør sig gældende. Hvis det er muligt, så hold jeres børn hjemme i det omfang det kan lade sig gøre. Det betyder dog ikke, at man skal have dårlig samvittighed over at aflevere sine børn i Bitte Bæk. Selv med disse nye retningslinjer vil Bitte Bæk være et trygt sted og personalet vil fortsætte det flotte arbejde de har gjort under hele Corona-situationen. Alle børn er stadig velkomne og vi holder åbent som vi plejer, men som de nye retningslinjer også antyder, bliver hverdagen hernede mere besværlig og anderledes. Derfor kan det være en god idé, såfremt det kan lade sig gøre, at holde børnene hjemme, eller blot holde nogle hjemmedage med dem, når det er muligt.

 

For at vi kan tilrettelægge vores hverdag (i forhold til de nye retningslinjer) og personalets mødetider, har vi brug for at I igen skal fortælle hvornår I aflever og henter jeres barn/børn, som I gjorde i foråret. Næste uges afleverings- og hentetider vil vi gerne have dem hurtigst muligt – senest lørdag morgen kl. 10. Send det i en mail til

 

”Særlig opfordring for dagtilbud gældende til og med d.17. januar 2021

Dagtilbud holdes fortsat åbne. Forældre opfordres dog til at holde børn hjemme fradagtilbud, hvis dette er muligt. Det kan fx være forældre, der selv er hjemsendt, men ikke kan passe deres arbejde hjemmefra. Der kan være tale om forældre i mange forskellige situationer, men der kunne eksempelvis være tale om grupper af frisører, tjenere, kokke og ansatte i butikker, der er lukkede” (Fra Undervisningsministeriets retningslinjer til daginstitutioner)

 

Venlig hilsen

Ledelse og bestyrelse i Bitte Bæk